تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

همزمان با هفته پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاه هنر اسلامی تبریزتجلیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز دکتر مازیار آصفی بعنوان عضو هیات علمی و پژوهشگر نمونه دانشگاه و دانشکده معماری و آقایان محمد میرشفیعی ، اکبر عابدی ، علی وند شعاری ، یونس اصغرزاده سخاوت  و خانم نرگس ادبی به ترتیب به عنوان پژوهشگران منتخب دانشکده های : هنرهای اسلامی ، هنرهای کاربردی ، فرش ، چند رسانه ای ، معماری و طراحی اسلامی معرفی شدند.
همچنین در بخش دانشجویی نیز درمقطع دکتری آرزو پایداری فرد از رشته هنرهای اسلامی و در مقطع کارشناسی ارشد معصومه آیشم در رشته طراحی شهری بعنوان دانشجویان منتخب پژوهشگر معرفی شدند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این مراسم با اشاره به اهمیت پژوهش  گفت : حیات و ممات جامعه به پژوهش بستگی دارد.
دکتر محمد علی کی نژاد همچنین از راه اندازی بانک اطلاعات پژوهشی در این دانشگاه خبر داد و گفت : تمام اطلاعات مربوط به امور پژوهشی و مقالات و کتاب های این بخش در این بانک برای استفاده علاقه مندان بخصوص دانشجویان هنر موجود است.
یادآور می شود در حال حاضر بیش از 1800 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز تحصیل می کنند.
این دانشگاه 84 نفر عضو هیات علمی دارد.
  • در يکشنبه 28 آذر 1395
  • توسط مدیر پرتال