تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1396

همایش ملی «بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری(ره)»

دانشگاه هنر اسلامی تبریز و مرکز مطالعات و پژوهش های علم و دین دانشگاه صنعتی سهند با هدف تشویق اساتید، محققین و دانشجویان برای پرداختن به موضوع تبیین و ترویج اندیشه های علامه جعفری(ره) همزمان با برگزاری همایش ملی «بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری(ره)» از رساله‌ها و پايان‌نامه‌هاي برتر و مرتبط، پس از داوري با اهدای جوايز نقدي قدرداني به عمل می آورد.
بر این اساس از آن دسته از دانش آموختگان مقاطع مختلف کارشناسی ارشد و دکتری و معادل حوزوی واجد شرایط که موضوع رساله و پایان نامه آنها در زمینه اندیشه های علامه جعفری است و مایلند رساله یا پایان نامه آنان در دبیرخانه همایش مورد ارزیابی قرار گیرد، تقاضا می‌شود از طريق اين سامانه ، ثبت نام و آمادگي خویش را اعلام نمايند. لازم به ذكر است در این فراخوان، رساله ها و پايان نامه هايي كه حداكثر تا 96/6/15 به دبيرخانه ارسال شوند، در فرآيند داوري قرار خواهند گرفت. رساله ها و پايان نامه هايي كه در فرآيند داوري اوليه مورد پذيرش قرار گيرند، در نمايشگاهي كه در روز برگزاري همایش برپا خواهد شد، در معرض ديد شركت كنندگان قرار خواهند گرفت. از صاحبان رساله ها و پايان نامه هايي كه در فرآيند داوري نهايي به عنوان برتر انتخاب شوند در روز برگزاري کنفرانس مورخه  96/8/24، با اهداي جوايز نقدی قدرداني بعمل خواهد آمد. ضمناً دبیرخانه همایش بزرگداشت مرحوم علامه جعفری این آمادگی را خواهد داشت که در صورت رضایت صاحبان آثار برتر آنها را در مجموعه ای منسجم و به صورت موضوعی چاپ نماید.
شرایط پذیرش :
  1. موضوع پایان نامه حداقل با یکی از محورهای زير ارتباط داشته باشد :
الف. اندیشه های فلسفی علامه جعفری(ره) :
  1. معرفت شناسی
  2. انسان شناسی
  3. فلسفه هنر
  4. مبانی فلسفی هنر اسلامی
  5. فلسفه حقوق بشر
  6. نقد و بررسی فلسفه غرب
  1. هنر اسلامی در اندیشه علامه جعفری(ره) :
  1. معنا و مفهوم هنر اسلامی
  2. اخلاق اسلامی و هنر متعالی
  3. نقش هنر در تمدن نوین اسلامی
  4. تطبیق آرای علامه جعفری با سایر اندیشمندان مسلمان در باب هنر
  5. وجوه هنری و زیبایی شناختی در تفسیر نهج البلاغه و شرح مثنوی معنوی مولانا
  6. هنر اسلامی ؛ چالش ها و راه کارها
  1. چکیده پایان نامه ها به صورتی تهیه شوند که قابلیت داوری اولیه را داشته باشند. چکیده پایان نامه حد اقل در دو صفحه و 700 کلمه شامل موضوع رساله، سوال اصلی، فرضیه، عناوین بخش ها و جمع بندی نهایی و سایر توضیحات مربوطه دربر گیرد.
  2. ارائه گواهی معتبر از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر تایید تاریخ دفاع و نمره پایان نامه و پایان‌نامه‌های طلاب علوم دینی به شرط ارائه مدرک تعیین سطح پذیرفته می شوند.
  3. عدم چاپ پایان نامه به صورت کتاب
تذکر : ارسال چکیده آثار تا مورخه 96/5/15 و در صورت پذیرفته شدن ارسال اصل پایاننامه و یا رساله علمی  تا مورخه  96/6/15 از طریق سایت همایش به نشانی     honar.elmvadin.ir می باشد.
نشانی دبیرخانه: دانشگاه هنر اسلامی تبریز و  مرکز مطالعات و پژوهش های علم و دین دانشگاه صنعتی سهند
تلفن :  04133459009                   فکس : 04133444307               کد پستی : 5331811111
پایگاه اینترنتی :  honar.elmvadin.ir                          پست الکترونیکی :info@elmvadin.ir

• در سه شنبه 23 خرداد 1396