تاریخ : چهارشنبه 12 مهر 1396

نشست خبری همایش ملی بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری (ره) برگزار شد

نشست خبری «همایش ملی بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری (ره)» با حضور دبیران علمی و اجرایی این همایش  در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دبیر علمی همایش ملی بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری گفت : این همایش با همکاری بیش از 20 مرکز علمی و دانشگاهی کشور در ایام سالگرد رحلت علامه جعفری در آبان ماه سالجاری و با حضور شاگردان و علاقه مندان آن مرحوم در تبریز برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام رحیم شاهدی ادامه داد : بخش نخست این همایش، در راستای بزرگداشت علامه جعفری است که 24 آبان ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) تبریز برگزار خواهد شد و بخش دوم با محور های معرفت شناسی، علم و دین، فلسفه هنر و فلسفه حقوق بشر در 25 آبان ماه  همزمان با سالگرد رحلت ايشان در دانشگاه هنراسلامي برگزار می شود.

وي با بیان اینکه مفاخر دینی و ملی باید در اولویت دانشگاه هنر اسلامی تبریز قرار گیرد، ادامه داد: در شهر ما، علیرغم وجود علامه ها، کمتر به مفاخر این افراد توجه می شود؛ لذا این همایش به منظور  آشنایی نسل جوان برگزار خواهد شد و رياست افتخاري اين همايش بر عهده حجت الاسلام آل هاشم، نماينده محترم مقام معظم رهبري در استان و رياست همايش بر عهده دكتر محمد علي كي نژاد رییس دانشگاه هنر اسلامي تبريز خواهد بود.
وی همچنین از وصول بیش از هفتاد و شش مقاله و ده پایان نامه برای همایش تا زمان نشست خبری خبر داد .
دكتر شاهدی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی آموزه های علمی و دینی در استان، خاطرنشان کرد:  تمامی مردم به علت بی توجهی  به مفاخر علمی و دینی مقصر هستند، بنابراین چنین همایش هایی نقش بسیار موثری در بزرگداشت مفاخر دینی و علمی ایفا می کند زيرا ايشان مفاخر شناخته شده در سطح جهان هستند که در شهر خوبش غريبند.
وي افزود: در اين همايش به همت مركز علمي تدوين و نشر آثار علامه جعفري از تمامي آثار علمي وزين ايشان با يك تدوين نوين و منسجم رونمایی خواهد شد.
دبیر اجرایی این همایش نیز با اشاره به برنامه های جنبی به نمایشگاه کتاب در زمان همایش اشاره کرد و افزود : در طول مدت همایش نمایشگاهی از کنب استاد جعفری و سایر کتاب های حوزه فلسفه و علامه های استان  در محل دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار خواهد شد.

کریم میرزایی همچنین از ساخت تندیس و مجسمه استاد جعفری برای این همایش خبر داد و افزود : سفارش ساخت و تهیه تندیس علامه جعفری داده شده است و امیدواریم در زمان همایش امکان پرده برداری و نصب آن در محل دانشگاه هنر اسلامی تبریز فراهم شود .
یاد آور می شود همایش ملی بررسی اندیشه های فلسفی علامه جعفری (ره) و انتخاب پایاننامه ها و رساله های برتر در زمینه اندیشه های ایشان  به همت دانشگاه هنر اسلامی تبریز و با همکاری مرکز مطالعات علم و دین دانشگاه صنعتی سهند در روزهای 24 و 25 آبان 96 در تبریز برگزار خواهد شد.

• در چهارشنبه 12 مهر 1396