تاریخ : يکشنبه 26 آذر 1396

کسب مقام سومی رشته تذهیب

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته هنر اسلامی این دانشگاه موفق به کسب مقام سومی در رشته تذهیب  در سی ودومین جشنواره ملی قرآن وعترت دانشجویان سراسر کشور شدند  به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور ۶ لغایت ۸ آذر ماه سال جاری به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد.
بر اساس این گزارش؛ ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزیده مرحله سراسری دانشگاه های وزارت علوم که در شهریور ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، به مرحله ملی این جشنواره معرفی شده و به رقابت پرداختند.
 سرکار خانم لیلا صبری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته هنر اسلامی در رشته تذهیب موفق به کسب مقام سومی شدند.
 روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز این افتخار ارزشمند را به ایشان و دانشجویان گرامی خصوصاً مجموعه دانشکده هنرهای صناعی تبریک عرض می نماید.

• در يکشنبه 26 آذر 1396