تاریخ : پنجشنبه 17 خرداد 1397

کسب موفقیت در نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی خشت خام یزد

نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی " خشت خام " با هدف پاسداشت و بازنمود بخشی از زیبایی ها و مهارت های مردمان و استادکارانی که قابلیت های بومی واقلیمی، این میراث ارزشمند را برای نسل های بعدی به ارث نهادند و همچنین ایجاد تعامل و تبادل فرهنگی هنری و معرفی یزد به عنوان مرکزهنر و پایتخت مجسمه های خشت خام در اسفند ماه 1396برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این سمپوزیوم به منظور توسعه و ارتقای مجسمه سازی کشور ، فرصتی برای خلق آثار هنرمندان و کسب تجربه برای دانشجویان فراهم شده بودکه دو نفر از دانش آموختگان دانشکده هنر های صناعی اسلامی این دانشگاه  موفق به کسب موفقیت در بخش استعدادهای برتر شده و  لوح تقدیر دریافت نمودند.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تجلیل و سپاس از این دانش آموختگان( آقای جعفر رضازاده و سرکار خانم فروغ نوعی ) کسب این موفقیت را به مجموعه کادر دانشکده هنرهای صناعی اسلامی تبریک عرض می نماید.

• در پنجشنبه 17 خرداد 1397