تاریخ : يکشنبه 3 تير 1397

بازدید دکترعبدالرضا باقری قائم مقام وزیرعلوم از دانشگاه هنر اسلامی تبریز

قائم مقام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری صبح روز یکشنیه  سوم تیرماه 97 با استقبال رسمی روسای دانشگاههای تبریز، هنر اسلامی و صنعتی سهند  وارد کلانشهر تبریز شدند. سپس ایشان با حضور در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از بناهای تاریخی آن مجموعه بازدید نمودند.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر میرغلامی رئیس دانشکده معماری و شهرسازی گزارشی از فعالیتهای علمی، پژوهشی و مرمت ساختمانهای مجموعه این دانشکده به دکتر باقری ارائه نمودند. سپس ایشان ضمن بازدید از تنها دانشکده چند رسانه ای جدید التاسیس کشور و کارگاه موشن کپچر (پیشرفته ترین و مجهز ترین کارگاه چندرسانه ای کشور) در جریان نحوه فعالیت دانشکده توسط آقای دکتر غفاری رئیس دانشکده قرار گرفتند.
در ادامه رئیس مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کارگاههای کار آفرینی دانشجویان، آثار خانه دانشگاه، نمایشگاه هنر آفرینان، نیم ضریح تل زینبیه ( به سفارش ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجان شرقی ) و همچنین از دانشکده های هنرهای کاربردی، فرش، هنرهای صناعی اسلامی و طراحی اسلامی بازدید نمودند.
در آخر نشست صمیمی قائم مقام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با اعضای هیات رئیسه دانشگاه، روسا و معاونین دانشکده ها برگزار و در خصوص مسائل و مشکلات آموزش عالی کشور تبادل نظر انجام شد پس از اتمام نشست با بدرقه رسمی هیات رئیسه دانشگاه، دکتر باقری به همراه دکترپور محمدی رئیس دانشگاه تبریز  و دکتر کی نژاد جهت شرکت در هیات ممیزه مشترک دانشگاه هنراسلامی تبریز و ... پردیس دانشگاه را به مقصد دانشگاه تبریز ترک نمودند.

.
  • در يکشنبه 3 تير 1397