تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1391
کد 1002

اولین جشنواره غذاهای محلی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

اولین جشنواره غذاهای محلی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

جشنواره غذاهای محلی با همت امور دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

به گزارش روابط  عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز کاظم پور الوار هدف از برگزاری این جشنواره را نمایش فرهنگ و سنن غذایی اقوام و مردم استان های مختلف کشورمان و نشان دادن خلاقیت دانشجویان در سفره آرایی و ابتکارهای آشپزی و در نهایت تقویت و نزدیکی فرهنگ ها و قومیت های مختلف و دوستی و همدلی دانشجویان بیان کرد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به مشارکت بسیج دانشجویی در برگزاری این جشنواره یکی دیگر از اهداف آن را به تصویر کشاندن مهمان نوازی مردمان ایران زمین و نمایش سنت دیرینه احسان و نیکو کاری بیان کرد.

وی افزود : در این جشنواره دانشجویان استان های مختلف در قالب 16 غرفه با پخت انواع آش ، خورش ، کباب و دسر، تنوع و زیبایی هنر آشپزی استان خود را به معرض نمایش گذارده و در انتهای برنامه غذاهای طبخ شده بین حاضرین پخش شد.

در پایان این جشنواره که با استقبال کم نظیر دانشجویان  و اعضای هیات علمی دانشگاه روبرو شد با تقدیم لوح یادبود از گروه های شرکت کننده تقدیر شد.