مسابقه علمی نجات تخم مرغ در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد
اولین دوره مسابقات نجات تخم مرغ با سازه های ماکارونی به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این مسابقه که روز پنجشنبه پنجم اردیبهشت ماه هم زمان با گرامیداشت روز معمار برگزار گردید 34 تیم دانشجویی ، با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان با یکدیگر به رقابت پرداختند .
در ابتدای این مسابقه طی جلسه ای توجیهی آیین نامه و روند کار مشخص و لوازم مورد نیاز در دو آتلیه تحویل شرکت کنندگان گردید.
پس از آن شرکت کنندگان طی شش ساعت تلاش نسبت به طراحی و ساخت سازه های ماکارونی اقدام نمودند که بر اساس آن سازه و تخم مرغ درون آن بایستی با سقوط سازه از ارتفاع 8 متری کمترین آسیب را ببیند.
دکتر یاسر شهبازی عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی هدف از این مسابقه را ایجاد روحیه و شادابی و همچنین شکوفایی خلاقیت و ارتقای فرهنگ کار گروهی در قشر دانشجو ذکر کرد و افزود : در این مسابقات وزن و تقارن سازه ، سالم ماندن تخم مرغ ، دقت و خلاقیت در طراحی از شاخص های مهم و امتیاز گیر سازه های موفق بود.
شهبازی ادامه داد: اگر چه تمامی تخم مرغ تیم های شرکت کننده شکستند ولی بر اساس رای هیات داوران به دو گروه که سازه هایشان کمترین آسیب را دیده بود به ترتیب یک میلیون و پانصد هزار ریال و یک میلیون ریال جایزه تعلق گرفت .
شایان ذکر است انجمن علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در تلاش است تا این مسابقات را در سال آینده حداقل به صورت استانی برگزار نماید.