تاریخ : يکشنبه 24 شهريور 1392
کد 1033

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز :زن در اسلام یک انسان تمام عیار است

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز :زن در اسلام یک انسان تمام عیار است

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز و رئیس مرکز مطالعات علوم اسلامی و انسانی دانشگاه تبریز عنوان کرد:در اسلام زن یک انسان تمام عیار بوده و در همه مسائلی که به انسانیت انسات مربوط می شود، زن با مرد برابر است.

حجت الاسلام عباس زاده در گفتگو با خبرنگاران ،در خصوص روز ولادت حضرت معصومه (س) و روز ملی دختر گفت: حضرت معصومه (س)، خواهر امام رضا(ع) و دختر حضرت موسی بن جعفر(ع) است که بعد از ولایت عهدی برادرش در خراسان به سوی وی هجرت نمود و متاسفانه در حوالی قم همان ساوه کنونی مریض شده و به دعوت شیعیان به شهر مقدس قم وارد گشت و در همان شهر از دنیا رفته و مدفون گردید.

وی با بیان اینکه ایشان بانوی برجسته ای بودند و موقعیت ممتازی بین اهل بیت عصمت و طهارت داشتند افزود: حضرت معصومه (س) دانشمندی غیر معلمه بودند و از پدران و برادران خویش نقل حدیث داشتند و نمازهای شب و عبادت و تهجد او معروف بوده و محل عبادت وی هم اکنون در شهر مقدس قم به بیت انور معروف است.

وی با اشاره به روز ملی دختران تاکید کرد: دلیل اینکه سالروز ولادت حضرت معصومه (س) روز ملی دختران نام نهاده شده است، این است که آن بانوی گرامی در سن جوانی از دنیا رفته و ازدواج نکرده بود.

رئیس مرکز سه علامه دانشگاه تبریز گفت:در اسلام زن یک انسان تمام عیار است و در همه مسائلی که به انسانیت انسات مربوط می شود، زن با مرد برابر است اما زن، زن است و نباید به نام تساوی زن بودن زن را به فراموشی سپرد، کاری که نهضت های فمونیستی به نام تساوی در حال شکل دادن ظلم جدیدی به زنان است که زنان را وادار کنند هزینه زندگی خود را خود تامین کنند و تن به کارهای سنگینی بدهند که با ظرافت وجودی و احساسات لطیف شان سازگار نیست.

وی ادامه داد: در طول تاریخ دو ظلم به زنان شده است که ظلم گذشته فراموشی انسانیت زن و ظلم نوین فراموشی زن بودن زن بوده است و اسلام با هیچ یک از این دو موافق نبوده است.

حجت الاسلام عباسزاده خاطرنشان کرد: دختران می توانند با تاسی از حضرت فاطمه زهرا (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) راه درست را که همان انسان بودن زن است را طی کرده و در همه مراحل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مشارکت نموده و در عین حال با وقار و متانت وبا اولویت دادن به همسرداری و فرزندپروری به زندگی سعادت مندانه خود ادامه دهند.

وی افزود: فاصله میلاد باسعادت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) که ده روز است، دهه کرامت نامیده شده است چرا که این بزرگواران همچون خدایشان کریم بودند و ما نیز با تاسی از آنان باید سعی کنیم هم کریم باشیم و هم کرامت دیگران را حفظ کنیم.

وی با بیان توصیه ای به دختران و زنان مسلمان تاکید کرد: زنان، حجاب خود را حفظ کنند که یکی از فلسفه های وجود حجاب، کرامت بخشیدن به زن و حفظ حریم اوست و وجود حجاب در اسلام خود بهترین دلیل لزوم حضور بانوان در عرصه های اجتماعی است چرا که در حریم خانه و در میان محارم خویش نیازی به حجاب ندارند.