استقبال گسترده مردم قرقیزستان از فرش نفیس قرآنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز
تنها فرش قرآنی جهان با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان و دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این کشور به نمایش درآمد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، دانشجویان، اساتید و مردم مسلمان قرقیزستان از یگانه فرش کامل قرآنی بافته شده توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز استقبال کردند.
سید جلال شربیانی، معاون فرهنگی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن بیان خبر فوق از به نمایش در آمدن این فرش در دانشگاه اسلامی قرقیزستان و برخی از مساجد شهر بیشکک خبر داد .
وی افزود : با توجه به استقبال بی نظیر مردم مسلمان دو شبکه تلویزیونی «ال تی ایر» و «اکو مناس»گزارش مفصلی از آن را تهیه و به روی آنتن فرستادند .
یاد آور می شود این فرش نفیس قرآنی در ابعاد 40 در 70 با 62 میلیون گره و در 80 رج به صورت دورویه در 76 ورق با بکارگیری خط عثمان طه در مدت 6 سال در دانشگاه هنر اسلامی تبریز بافته شده و نخستین بار توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی رونمایی گردیده است.