تاریخ : شنبه 8 آذر 1393
کد 1128

سخنرانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

سخنرانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در جلسه ای که با اعضای هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد گفت:  سی و دو هزار پژوهشگر با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور همکاری دارند

وی افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال 1382 با هدف حمایت از پژوهشگران و فناوران  و تامین رفاه محققان برای تولید علم و فناوری تاسیس شده است.

وی ادامه داد: برای تاسیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشوربا استفاده از تجارب 20 کشور دنیا یک اساس نامه جامع و کاملی را نوشته ایم.

ضرغام به 13 کارگروه فعال در این صندوق اشاره کرد و افزود: کارگروه های علوم انسانی،مدیریت و علوم اقتصاد،معارف و علموم اسلامی،هنر و معماری،پزشکی و دام پزشکی،علوم و علوم زیستی،فنی و مهندسی،میان گروهی،مطالعات علم و فناوری،کشاورزی و منابع طبیعی،تغییرات اقلیم و گرمایش جهانی،علوم دامی و دامپزشکی و شیلات،آلودگی هوا،صدا و پرتوها آماده فعالیت پژوهشگران و محققان می باشد.

وی بیان کرد: 32 هزار پژوهشگر در داخل و خارج کشور و بیش از 80 درصد کادر ملی کشورمان با این صندوق در ارتباط می باشند و ایرانیان خارج از کشور هم می توانند از حمایت های صندوق بهره مند شوند.

 رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به طرح ویژه پسا دکترا اشاره کرد و افزود: طرح پسا دکترا از مهم ترین اقدامات صندوق برای هدایت صحیح دانش آموختگان دکترا قبل از استخدام میباشد که با هدف ارتقا توانمندی ها می باشد.

وی ادامه داد: از اقدامات این صندوق می توان به حمایت از فارغ التحصیلان با نمرات عالی اشاره کرد که در صورت تقاضا و ارائه طرح مورد بررسی قرار می گیرند و 80 درصد حقوق یک استادیار را به ایشان خواهیم داد.

ضرغام خاطر نشان کرد: مرکز نوآوری صندوق برای تبدیل ایده ها به محصول و به کارگیری فارغ التحصیلان برای تبدیل علم به ثروت ایجاد شده است.

این جلسه با طرح نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای هیات علمی و پاسخ رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به کار خود پایان داد.