جایزه بین المللی تبریز در حوزه هنرهای اسلامی بنیان گذاشته می شود
نشست خبری «جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی» با حضور مهدی محمد زاده دبیرکل و مازیار آصفی دبیر اجرایی این رویداد و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دبیر علمی «جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی» با تبیین اهداف این جشنواره گفت: دو هدف عمده در جشنواره، پیش رو داریم که اولی نهایی کردن انتخاب تبریز به عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام و دومی بنیان گذاری جایزه بین المللی تبریز در حوزه هنرهای اسلامی می باشد.
مهدی محمد زاده ضمن تاکید بر اهمیت جایزه بین المللی تبریز خاطر نشان کرد : تا کنون در هیچ کجای جهان در حوزه هنرهای اسلامی جایزه بین المللی وجود نداشته و تبریز برای نخستین بار اقدام به این کار نموده است.
محمد زاده ضمن اشاره به نقش عظیم تبریز در هنر مکاتب عثمانی و هند، افزود: جایزه بین المللی تبریز در حوزه هنرهای اسلامی بنیان خوبی برای احیای جایگاه این شهر در وادی هنر و مکاتب هنری اسلامی و نگارگری است .
رئیس دانشکده هنرهای اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، همچنین از حضور 45 کشور در جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری در هنراسلامی خبر داد و افزود: در بخش کنگره نمایشگاه 45 سخنران مدعو به ارائه مقاله می پردازند و 90 هنرمند مسلمان از 45 کشور به مدت یک هفته در تبریز در غرفه های اختصاص یافته به تولید اثر هنری ، نمایش و فروش آن خواهند پرداخت.
وی در خصوص سایر برنامه های این جشنواره گفت: در بخش ملی نیز هنرمندان ایرانی بین 15 تا 35 سال به رقابت می پردازند و در پایان نفرات برگزیده به عضویت بنیاد نخبگان درخواهند آمد.
محمد زاده ادامه داد: بخش نمایشگاه نرم افزار و انتشارات صنایع دستی نیز از سایر برنامه های این جشنواره می باشد.
رئیس دانشکده هنرهای اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، با اشاره به طرح جامع این دانشگاه گفت: در این طرح پیش بینی شده که دانشگاه در سال 1404 به دانشگاه مرجع هنراسلامی در خاور میانه تبدیل شود و یکی از راههای تحقق این هدف نیز انجام فعالیت های هنری از این دست است.
همچنین دبیر اجرایی جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی با تاکید بر اهمیت این جشنواره خاطرنشان کرد: این جشنواره قرار است جایگاه واقعی ایران و تبریز را در حوزه هنر احیا کند.
دکتر مازیار آصفی با اشاره به این که آثار برگزیده جشنواره در تبریز خواهند ماند گفت: طی چند سال آینده شاهد ایجاد نمایشگاه و موزه ای غنی از آثار هنر اسلامی سراسر دنیا خواهیم بود.
گفتنی است جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی، با مشارک سازمان همکاری های اسلامی 18 لغایت 25 اردیبهشت ماه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار خواهد شد و طی این جشنواره در 10 رشته هنر اسلامی به 30 نفر برگزیده جوایز ارزنده ای تعلق می گیرد.