دیدار اعضای شورای راهبردی و سیاستگذاری جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری درهنرهای اسلامی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز
حضرت آیت ا... مجتهد شبستری در دیدار با اعضای شورای راهبردی و سیاستگذاری و کمیته اجرایی «جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز درهنرهای اسلامی و صنایع دستی » و نمایندگان سازمان ها و نهادهای همکار خواستار به تصویر کشیدن ارزش های دینی در قالب هنر اسلامی شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این دیدار آیت ا... مجتهد شبستری ضمن تعبیر موهبت الهی برای هنر علت تعالی آن را استخدام در راه دین و ارزش های انسانی دانست و افزود : هنر در افراد مختلف به شکل های متفاوت متجلی می شود ولی باید از این استعدادها و خلاقیت ها در مسیر درست و اصولی استفاده کرد و آن ها را به شکوفایی رساند.
امام جمعه تبریز هنرهای اسلامی را ابزار و فرصتی برای خنثی کردن اقدامات ضد اسلامی و فرهنگی دشمنان دین اسلام برشمرد و با یاد آوری استفاده دشمنان اسلام از ابزاری مانند کاریکاتور جهت جسارت به ساحت مقدس پیامبر اعظم اسلام(ص) افزود: این جشنواره با حضور هنرمندان کشورهای مسلمان فرصتی برای انجام فعالیت های فرهنگی و هنری اسلامی بر علیه این نوع اقدامات ضد دینی و انسانی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان ساخت: اگر هنر در مسیر خشونت و جنگ باشد مضر خواهد بود، اما اگر در مسیر ارزش های دینی باشد و مسلمانان به وسیله آن از ارزش های خود دفاع کنند خیلی مفید خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در پایان با اشاره به تبلیغ ایران هراسی و اسلام هراسی رسانه های بین الملل خواستار معرفی فرهنگ و هنر اسلامی توسط هنرمندان مومن و انقلابی در برخورد با سایر هنرمندان خارجی شد.
دبیر کل این جشنواره بین المللی نیز با بیان ضرورت احیای هنرهای فراموش شده و از یاد رفته اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری و دغدغه های شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت نقش جدی تر جمهوری اسلامی ایران در فعالیت های سازمان همکاری اسلامی ، از حضور 70 تا 80 هنرمند مسلمان از 35 کشور اسلامی به مدت یک هفته در جشنواره خبر داد و افزود: هنرمندان رشته های مختلف هنرهای اسلامی در نمایشگاهی به صورت زنده هنر و آثار خود را ارایه خواهند کرد.
دکتر مهدی محمدزاده ادامه داد: ایجاد فضای گفت و گوی مناسب بین هنرمندان جهان اسلام ، آشنایی هنرمندان ایرانی با جریان های هنری و هنرمندان معروف جهان اسلام و تاسیس جایزه بین المللی تبریز در هنرهای اسلامی از اهداف کوتاه مدت و تاسیس آثارخانه بین المللی هنر اسلامی، مرکزیت دادن به تبریز با رویکرد دانشگاهی به هنرهای اسلامی ، حرکت به سمت احیای مکاتب تبریز در هنرهای اسلامی ، تاسیس کتابخانه بین المللی هنر اسلامی و جذب دانشجویان کشورهای اسلامی جهت تحصیل و برقراری ارتباط با دانشگاه های جهان اسلام و همچنین ایجاد پردیس بین المللی هنر در تبریز از جمله اهداف بلند مدت برگزاری دومین جشنواره دوسالانه خلاقیت و نوآوری در هنر اسلامی و صنایع دستی است.
وی اظهار کرد: ثبت تبریز به عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام از جمله دستاوردهای برگزاری دوره نخست این جشنواره بوده است.
یادآور می شود «جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی» با همکاری مرکز تحقیقات تاریخ ، فرهنگ و هنر جهان اسلام (آرسیکا)وابسته به سازمان همکاری اسلامی از 18 لغایت 25 اردیبهشت ماه در تبریز برگزار خواهد شد.