کسب عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام شایسته تبریز است
دبیر کل دومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی گفت: کسب عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام، شایسته تبریز است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، مهدی محمدزاده در آیین افتتاح دومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری در هنر اسلامی و صنایع دستی گفت: این جشنواره، به عنوان دومین گام همکاری جدی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با سازمان همکاری اسلامی تحت عنوان دومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی با هدف ایجاد فضای گفتگو بین هنرمندان جهان اسلام، ایجاد تعامل و احیای سنت های جهان اسلام و تداوم برنامه های موفق این دانشگاه است.
وی با اشاره به بند هشتم تفاهمنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز که در استانبول منعقد شده اظهارکرد: کسب عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام، شایسته تبریز است و امیدواریم برگزاری موفق این جشنواره بین المللی، اثباتی بر مدعا باشد.
محمد زاده با بیان اینکه فعالیتهای اجرایی این برنامه بلافاصله پس از انعقاد تفاهم نامه آغاز شد، ادامه داد:39مقاله از 28 کشور جهان در چهار روز اول برگزاری این جشنواره، توسط محققین کشورهای جهان اسلام ارائه می شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بخش های مختلف این جشنواره تصریح کرد: آثار هنری و صنایع دستی 33 کشور از امروز در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: این هنرمندان مکلفند آثاری را برای فروش و نمایش خلق کنند و داوری نهایی بر اساس ایجاد اثر زنده انجام می شود.
دبیر کل دومین جشنواره بین المللی خلاقیت ونوآوری در هنرهای اسلامی با بیان اینکه بخش ملی این جشنواره در رده سنی 15 تا 25 سال انجام می شود، ادامه داد: 680 اثر در 11 حوزه هنری به دبیرخانه دایمی جشنواره در تبریز و دبیر خانه موقت در تهران ارسال شده است که 380 اثر از 290 هنرمند به مرحله نهایی راه یافتهاند .
وی در دهمین راستا اظهار کرد: در آخرین روز جشنواره، آثار منتخب در حوزه ملی مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار میگیرد.