آئین اختتامیه بخش همایش دومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری هنر اسلامی و صنایع دستی
بخش همایش جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنر اسلامی روز چهارشنبه با تجلیل از تمامی ارائه دهندگان مقاله و صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی ، در این مراسم دکتر "نزیه معروف"، رئیس برنامه توسعه صنایع دستی ارسیکا تبریز را میزبان خوبی برای همایش خواند و آن را چشم گیر ترین همایش در زمینه هنر اسلامی و صنایع دستی خواند.
دبير كل سازمان جهاني يونسكو در ایران نیز با عالی توصیف کردن سطح جشنواره گفت : در جهانی که خشونت، جهل و بحران هر روز در آن جریان دارد، کشورها، نمی توانند تنها از پنجره سیاست با هم در ارتباط باشند
سعید آبادی افزود : راه حل تمام بحران های جهانی، گشوده شدن پنجره های فرهنگ و هنر است.
شهردار تبریز نیز در سخنانی با اذعان به اینکه توانمندی ها و ظرفیت های فرهنگی و هنری جهان اسلام، حتی در محدوده کشورهای اسلامی نیز، آن گونه که باید و شاید ظهور و بروز نداشته است این جشنواره را فرصتی با شکوه و بی بدیل برای قرار گرفتن قابلیت های هنرمندان مسلمان در کنار هم خواند و افزود: محور اصلی توسعه، انسان است و گذشته پرافتخار تبریز، ریشه در همت و ایمان مردان و زنان با اراده آن دارد.
دکتر نجفی برگزاری جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی را اقدامی ضروری و کارگشا دانست و افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر، مباحث فرهنگی را از محورهای ضروری توسعه و پیشرفت شهر می دانند و بر این اساس، حاضریم در حوزه های مختلفی که دانشگاه هنر برای اعتلای فرهنگ و هنر شهر و کشورمان وارد شود همکاری کنیم.