تاریخ : سه شنبه 16 شهريور 1395

نمایشگاه فرشته های طوبی در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز افتتاح شد

با حضور محسن ارشدزاده مدیر کل بهزیستی آذربایجانشرقی و جمعی از مسئولین و خیرین استانی چهارمین نمایشگاه فرشته های طوبی با هدف خیریه در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنراسلامی تبریز افتتاح شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز این نمایشگاه در راستای حمایت وکمک به کودکان بی سرپرست تحت پوشش این موسسه و فروش محصولات ساخته شده توسط مددجویان و فروشگاه های وابسته و حامیان آنان و با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز و جمعی از هنرمندان و کارآفرینان دانشجو برای چهارمین سال پیاپی از 15 الی 19 شهریور از ساعت 16 الی 21 در محل دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز واقع در میدان ساعت ابتدای خیابان ارتش جنوبی خیابان ارک جدید برگزار می شود .
ضمناً در مدت زمان برگزاری نمایشگاه بازدید از مجموعه فرهنگی و تاریخی خانه های قدیمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برای بازدید کنندگان آزاد می باشد.