تاریخ : شنبه 27 شهريور 1395

تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید

مقام معظم رهبری : شما دانشجویان ستارگان درخشانی هستید که آسمان آینده کشور را نورباران کرده اید. ...

شروع سال تحصیلی جدید را خدمت دانشجویان ، اساتید و کارکنان پر تلاش دانشگاه تبریک عرض نموده و سالی سرشار از موفقیت در عرصه های علم و دانش و معرفت از درگاه باریتعالی خواستاریم .

ضمناً خدمت دانشجویان ورودی جدید که با استعانت از خداوند متعال و کوشش و تلاش گامی دیگر در جهت فتح قله های علم و معرفت برداشته و برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه هنر اسلامی تبریزگام می نهند خیرمقدم عرض نموده و امیدواریم اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده و راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت خویش را به کار بسته و با سلاح تقوا و دانایی بتوانند چرخ های علمی ، پژوهشی و فناوری جمهوری اسلامی ایران را به نحو مطلوب به پیش ببرند.

روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز