تاریخ : شنبه 24 مهر 1395

آغاز به کار همایش مرمت معماری و مقاوم سازی بناهای تاریخی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

اولین همایش بین المللی مرمت معماری و مقاوم سازی بناهای تاریخی روز شنبه با حضور صاحب نظران ایرانی و ایتالیایی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دبیر علمی این همایش از ارائه آخرین دستاوردها و یافته های بیش از 24 کارشناس و متخصص ایرانی و ایتالیایی در زمینه مرمت معماری و مقاوم سازی بناهای تاریخی در این نشست سه روزه خبر داد .
احد نژاد ابراهیمی افزود : تعداد مقاله های رسیده به دبیرخانه این همایش 86 عنوان بود که 63 مقاله برای داوری در همایش پذیرفته شد.
وی اضافه کرد : از این تعداد نیز 29 مقاله واجد ویژگی های عملی تشخیص داده و در همایش شرکت داده شدند که شامل 15 مقاله در بخش مقاوم سازی و 14 مقاله در بخش مرمتٍ معماری می باشند ودر قالب کتابچه همایش چاپ و توزیع خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین نمایشگاهی نیز با حضور 24 شرکت ایتالیایی و ایرانی فعال در زمینه مقاوم سازی در کنار این همایش برپا می شود.