تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

همزمان با هفته پژوهش از پژوهشگران برتر دانشگاه هنر اسلامی تبریزتجلیل شد

مراسم تجلیل از برگزیدگان عضو هیات علمی و دانشجویان برتر مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزارشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز دکتر مازیار آصفی بعنوان عضو هیات علمی و پژوهشگر نمونه دانشگاه و دانشکده معماری و آقایان محمد میرشفیعی ، اکبر عابدی ، علی وند شعاری ، یونس اصغرزاده سخاوت  و خانم نرگس ادبی به ترتیب به عنوان پژوهشگران منتخب دانشکده های : هنرهای اسلامی ، هنرهای کاربردی ، فرش ، چند رسانه ای ، معماری و طراحی اسلامی معرفی شدند.
همچنین در بخش دانشجویی نیز درمقطع دکتری آرزو پایداری فرد از رشته هنرهای اسلامی و در مقطع کارشناسی ارشد معصومه آیشم در رشته طراحی شهری بعنوان دانشجویان منتخب پژوهشگر معرفی شدند.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این مراسم با اشاره به اهمیت پژوهش  گفت : حیات و ممات جامعه به پژوهش بستگی دارد.
دکتر محمد علی کی نژاد همچنین از راه اندازی بانک اطلاعات پژوهشی در این دانشگاه خبر داد و گفت : تمام اطلاعات مربوط به امور پژوهشی و مقالات و کتاب های این بخش در این بانک برای استفاده علاقه مندان بخصوص دانشجویان هنر موجود است.
یادآور می شود در حال حاضر بیش از 1800 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز تحصیل می کنند.
این دانشگاه 84 نفر عضو هیات علمی دارد.