تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

نخستین دانشجوی مقطع دکتری رشته « هنرهای اسلامی» کشور فارغ التحصیل شد

با دفاع از رساله مقطع دکتری اولین دانشجوی دکترای هنرهای اسلامی کشور در دانشگاه هنر اسلامی تبریز فارغ التحصیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با دفاع دانشجو عبدالله میرزایی از رساله خود با عنوان " ساخت یابی عوامل موثر در شکل گیری مولفه های سبکی قالی های معاصر تبریز"  اولین دانشجوی مقطع دکتری رشته هنرهای اسلامی در کشور فارغ التحصیل شد.
دکتر مهدی محمد زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و طراح و تهیه کننده سرفصل این رشته ضمن موفقیت آمیز خواندن رشته هنرهای اسلامی در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، عدم وجود تحلیل های درست از هنرهای اسلامی را در داخل و خارج از کشور بعنوان یکی از عوامل تاسیس این رشته عنوان کرد و افزود : با تربیت پژوهشگران رشته هنرهای اسلامی در حوزه های مختلف زمینه توسعه این هنرها در ایران و جهان فراهم می شود .
وی افزود : بر اساس این تحقیق فرش از مهم ترین محصولات غیر نفتی است که در عرصه تولید ، تجارت و آموزش با چالش های بسیاری روبرو می باشد و برای حل آن ها نیازمند تحقیقات اصولی می باشد.
در پایان این مراسم بر اساس ارزشیابی داوران رساله فوق با امتیاز عالی پذیرفته شد و سوگند نامه تهیه شده توسط دانش آموخته قرائت گردید .