تاریخ : جمعه 24 دي 1395

انالله و انالیه راجعون

اطلاعیه مجلس بزرگداشت

انالله و انالیه راجعون اطلاعیه مجلس بزرگداشت بدینوسیله به اطلاع همکاران گرامی می رساند بمناسبت درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی «یار دیرین امام (ره) و مقام معظم رهبری» و «دانشمند فقید و متعهد شادروان» دکتر علی شریعتمداری ...
بدینوسیله به اطلاع همکاران گرامی می رساند بمناسبت درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی «یار دیرین امام (ره) و مقام معظم رهبری» و «دانشمند فقید و متعهد شادروان» دکتر علی شریعتمداری مجلس بزرگداشتی روز یکشنبه از ساعت 13 الی 14:30 در مسجد دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار خواهد شد حضور همکاران گرامی موجب تعظیم شعائر دینی و انقلابی و تجلیل از مقام علم و سیاست می باشد. از خداوند متعال برای آن دو بزرگوار رحمت واسعه الهی و علو درجات را مسئلت می نمائیم .

روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز