تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395

دوره آشنایی با فرش دستباف در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

با مشارکت انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان آذربایجانشرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز دوره آشنایی با فرش دستباف ویژه راهنمایان گردشگری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز رئیس دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن بیان خبر فوق افزود : هدف از آموزش راهنمایان گردشگری استان آذربایجانشرقی ارائه و آموزش اطلاعات علمی فرش دستباف و آماده سازی ایشان در راستای اهداف تبریز شهر گردشگری سال 2018 می باشد .

دکتر علی وند شعاری افزود : با عنایت به اینکه تبریز به عنوان شهر جهانی فرش دستباف هم انتخاب شده است لذا اهمیت آگاه سازی وتوانمند سازی راهنمایان عزیز گردشگری دو چندان می شود .

وی اضافه کرد : دانشکده فرش در راستای رسالت آموزشی خویش و آماده سازی سازمان ها و تشکل های استان آذربایجانشرفی ، در حوزه گردشگری این کارگاه آموزشی را برای داوطلبان شورای صنفی راهنمایان گردشگری برگزار نمود .

اضافه می نماید این دوره یک روزه در چهار محور تاریخچه فرش ، شناخت طرح و نقش ، ارزیابی و ارزشیابی فرش و شناخت سبک های بافت در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.