تاریخ : سه شنبه 15 فروردين 1396

برپایی نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی و هنرهای اسلامی

همزمان با آغاز سال نو به منظور معرفی توانمندی های هنرمندان استان در زمینه هنرهای مختلف اسلامی نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای اسلامی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شده است ...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این نمایشگاه بیش از 850 اثر خلاقانه در رشته های نقاشی ، صنایع چوب ، فلز،شیشه ، سفال و فرش و تابلو فرش دستباف و گلیم در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز به معرض دید تماشا کنندگان گذاشته شده است .
علاقمندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه همه روزه از دوم الی بیست و دوم فروردین ماه از ساعت 10:30 تا 20:30به محل پردیس این دانشگاه واقع در تبریز میدان حکیم نظامی مراجعه کنند.
به گفته مسئول برگزاری نمایشگاه این نگارخانه از امسال تا پایان سال 2018 به صورت دوره ای شاهد نمایشگاه های مختلف هنری خواهد بود