تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

پیام تسلیت دانشگاه هنر اسلامی تبریز در پی جاری شدن سیل در استان‌های شمالغرب کشور

دانشگاه هنر اسلامی تبریز در پیامی، جان باختن تعدادی از هموطنان ، در حادثه سیل روز 25 فروردین در استان های شمالغرب کشور را تسلیت گفت. در این پیام آمده است :

إنا لله و إنا إليه راجعون ‎

حادثه جاری شدن سیل سهمگین در استان های شمالغرب کشور و بروز خسارت های مالی و جانی موجب تالم و تاثر ملت بزرگ ایران گردید.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن ابراز همدردی با داغدیدگان این مناطق از درگاه خداوند متعال برای مجروحان و مصدومان شفای عاجل و برای جانباختگان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماید.