تاریخ : پنجشنبه 14 ارديبهشت 1396

رئیس دانشگاه هنراسلامی تبریز: جشنواره بین المللی خلاقیت ونوآوری تبریز در هنرهای اسلامی می تواند الگوهای برترهنری ارائه کند.

با اشاره به آمادگی تبریز برای همکاری با هنرمندان کشورهای اسلامی، هدف جشنواره بین المللی خلاقیت ونوآوری درهنرهای اسلامی تبریز را ارائه الگوهای برترهنری، جهانی کردن هنراسلامی ونشان دادن چهره لطیف وصلح جوی از اسلام بیان کرد...
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به آمادگی تبریز برای همکاری با هنرمندان کشورهای اسلامی، هدف جشنواره بین المللی خلاقیت ونوآوری درهنرهای اسلامی تبریز را ارائه الگوهای برترهنری، جهانی کردن هنراسلامی ونشان دادن چهره لطیف وصلح جوی از اسلام بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر محمد علی کی نژاد با بیان ذخایر ومیراث خوب ایرانی واسلامی ادامه داد: باید نواقص نوآوری ونظریه پردازی شود و مشارکت گفتمانی جامعه ی علمی وهنری جهان اسلام در این خصوص ضرورت دارد.
وی ادامه داد: مراکزتحقیقی وپژوهشی باید مدیریت ،آسیب شناسی وبازشناسی انجام داده وبا مرکزیت چابک، تدبیر وراهبری نمایند.
دکترکی نژاد افزود: در راستای چهارچوب برنامه های ارسیکا دانشگاه هنراسلامی تبریزاعلام آمادگی نموده وحاضراست با تاکید براقتضائات عمومی واسلامی درخدمت هنراسلامی باشد .
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ازجشنواره های پیشین ارزیابی مطلوبی داشته ایم،عنوان کرد: بخشی از توان هنری جهان اسلام را توانسته ایم درتبریزگردهم آوریم و پیشنهاد ایجاد بخش دانشجویی هنرجهان اسلام وتلاش برای مشارکت بیشتر بانوان ارائه گردیده است.
وی درپایان اظهار داشت: جشنواره ی بین المللی خلاقیت ونوآوری درهنرهای اسلامی وصنایع دستی این ظرفیت را دارد که به تبیین وضع  موجود هنری وترسیم وضع مطلوب در تراز ارزش های اسلامی پرداخته والگوهای برتر هنری را ارائه نماید زیرا اسلام دینی جهانی وماندگاراست وتمدنی که براساس اخلاق، معنویت وتعالی وکرامت شکل بگیردهمیشه پیروز بوده است .
متن کامل سخنرانی ریاست محترم دانشگاه به فارسی
متن کامل سخنرانی ریاست محترم دانشگاه به عربی