تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
کد 1334

شهرداری تبریز با تعامل مستمر با دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سایر دستگاه‌های فرهنگی از سومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز پشتیبانی می‌کند.

شهردار تبریز، میزبانی رویدادهای مهم اسلامی از قبیل نشست وزرای گردشگری و جشنواره‌ خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی را از مقدمات ارزشمند «تبریز 2018» خواند...
شهردار تبریز، میزبانی رویدادهای مهم اسلامی از قبیل نشست وزرای گردشگری و جشنواره‌ خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی  را از مقدمات ارزشمند «تبریز 2018» خواند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، دکتر صادق نجفی در مراسم افتتاحیه بخش نمایشگاهی سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای اسلامی، با بیان این مطلب اظهار داشت: تبریز با برخورداری از پیشینه هنری و فرهنگی خاص، شایسته‌‌ترین شهر برای میزبانی جشنواره هنرهای اسلامی است؛ در این راستا، نقش اساتید، هنرمندان و شرکت‌کنندگان جشنواره هنرهای اسلامی، به عنوان سفیران فرهنگ و هنر تبریز حایز اهمیت است.
وی، خلاقیت و نوآوری را منشاء دستاوردهای مهم اجتماعی در طول تاریخ زندگی بشر خواند و افزود: آن‌جا که خلاقیت ، وارد حوزه‌های هنری شود، منشا زیبایی و تعالی روحی انسان می‌شود؛ این عصاره ناب، به خصوص در ارتباط با هنرهای اسلامی، از پشتوانه‌های فکری و معرفتی به مراتب قوی‌تری برخوردار بوده و تمدن اسلامی را در جای‌جای جهان پدید آورده است.
شهردار تبریز میزبانی «سومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنراسلامی و صنایع دستی» را در همین ارتباط مورد توجه قرار داد و افزود: شهرداری تبریز، این رویداد مهم را در تقویم فرهنگی و بودجه‌ای خود گنجانده و با تعامل مستمر با دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سایر دستگاه‌های فرهنگی از آن پشتیبانی می‌کند.
دکتر نجفی با بیان این که قابلیت‌های بومی و اقلیمی هر یک از استان‌های کشور، می‌تواند در خدمت اعتلای فرهنگ و هنر ملی باشد، تاکید کرد: از دستگاه‌های فرهنگی کشور و به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار داریم، نقش حمایتی خود را از هنر و هنرمندان استان‌های مختلف کشور، پررنگ‌تر کنند.
وی اظهار داشت: شهرداری تبریز به عنوان پشتیبان نخست فرهنگ و هنر در استان، آماده است تا در صورت مهیا شدن شرایط لازم، نقش فرهنگی خود را در گستره بیشتری تداوم ببخشد.
شهردار تبریز با تاکید بر این‌که تاثیرگذاری شهرهای اسلامی در مناسبات جهانی باید تقویت شود، گفت: چالش‌های سیاسی و اجتماعی کشورهای اسلامی، ریشه در بی‌توجهی به تمدن و هویت اسلامی دارد و هنر اسلامی باید به عنوان یک عنصر وحدت‌بخش، وارد عمل شده و همگرایی و مودت اجتماعی ملل مسلمان را تقویت کند.