تاریخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396

تبریز شایسته عنوان «پایتخت نگارگری» است

استاد رشته ابرو باد در استانبول تبریز را شایسته عنوان «پایتخت نگارگری کشورهای اسلامی» عنوان کرد ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، «حکمت باروت‌چی گیل»، گفت: استادان بزرگ نگارگری در جهان از تبریز برخاسته اند و این شهر مهد نقاشی و نگارگری است.
وی افزود : تبریز مهد نگارگری است و به این موضوع هم هنرمندان ایران و هم هنرمندان جهان واقف هستند.
وی با اشاره به سطح برگزاری جشنواره سوم خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی یادآور شد: من در دوره های قبلی نیز در جشنواره هنرهای اسلامی تبریز حضور داشتم اما کیفیت علمی و اجرایی این دوره نسبت به دوره های قبل بسیار پیشرفت داشته است.
وی یادآور شد: اهمیت دادن به هنرهای اسلامی و برگزاری چنین جشنواره ای نشان از دید فرهنگی مسئولان تبریز دارد و از این رو از مسئولان دانشگاه هنر اسلامی تبریز و شهرداری این شهر تشکر می کنم.
این استاد هنر ابر و باد در ادامه با اشاره به علاقه شخصی خود به شهر تبریز گفت: من زاده شهر مالاتیا ترکیه هستم اما از زمانی که وارد دانشگاه هنرهای زیبا استانبول شدم همانجا زندگی کرده ام.
«حکمت باروت‌چی گیل» اضافه کرد : شهر تبریز شباهت زیادی به زادگاه من دارد و همچون مالاتیا اطرافش را کوه ها  در برگرفته اند و از این رو من تبریز را همچون وطن خود می دانم.