تاریخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1396

بازدید معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از نمایشگاه جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی

شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از نمایشگاه جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی بازدید کرد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز شهیندخت مولاوردی در حاشیه سفر یک روزه خود به آذربایجانشرقی از بخش های مختلف دانشگاه هنر اسلامی تبریز و نمایشگاه جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی بازدید کرد و از نزدیک در جریان توسعه فیزیکی و آموزشی این دانشگاه و همچنین تاریخچه ، کارنامه و نحوه برگزاری این جشنواره و انتخاب و اهدای جایزه تبریز قرار گرفت .