تاریخ : جمعه 22 ارديبهشت 1396
کد 1346

آثار هنرمندان ایرانی بر تارک جهان اسلام می درخشد

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: آثار هنرمندان ایرانی در رشته های مختلف بر تارک جهان اسلام می درخشد و این ظرفیتی بسیار عظیم برای معرفی زیبائی های ایران و اسلام می باشد...
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: آثار هنرمندان ایرانی در رشته های مختلف بر تارک جهان اسلام می درخشد و این ظرفیتی بسیار عظیم برای معرفی زیبائی های ایران و اسلام می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، زهرا احمدی پور در مراسم پایانی نمایشگاه و جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی ، از هنرمندان به عنوان سرمایه های واقعی و بی بدیل هر جامعه نام برد و افزود: آثار این هنرمندان در حقیقت جزو شاسنامه های فرهنگی و هویتی جوامع به شمار می رود که باید به بهترین شکل ممکن مراقبت و حفاظت و البته تقویت شود.
وی اضافه کرد: زبان هنر بهترین و نیرومند ترین زبانی است که می تواند تمامی اهداف و آرمان های یک ملت را بیان کند چون بر پایه هنر بهتر می توان با جهان تعامل و نزدیکی برقرار کرد.
احمدی پور با اشاره به قدمت و سابقه تبریز در هنر اسلامی گفت: این شهر در طول تاریخ مهد هنرمندان، شعرا و دوستداران فرهنگ و هنر بوده و این جایگاه باید روز به روز تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه گردشگری می تواند یکی از زمینه های توسعه هنر و صنایع دستی باشد، ادامه داد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 فرصت خوبی است تا با استفاده از ظرفیت های گردشگری در بسط و توسعه هنر و صنایع دستی نیز اقدام کنیم.
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اظهار داشت: قربانی‌شدن مفاهیم هنری در دوره مدرنیته، نگرانی مهم انسان بود اما امروز شاهد هنرمندان جوانانی هستیم که با هنر خود، در برابر پدیده جهانی شدن، مقاومت می‌کنند.
وی تاکید کرد: باید پاسداران این هنر باشیم و فرصت هنرهای جدید را برای نسل‌های آتی به ارمغان بیاوریم.
معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: آنچه در این نمایشگاه دیدیم نشان‌دهنده اوج چیره‌دستی جوانان هنرمند مسلمان است که با الهام از آموزه‌های فرهنگی خود، چشم‌ها را خیره کرده‌اند.
وی افزود: این مصنوعات بی‌بدیل از روح بالای هنری نشات می‌گیرد و می‌تواند جایگاه کشورهای اسلامی را با حوزه‌های فرهنگی پیوند دهد.
احمدی‌پور هم‌چنین در پایان سخنان خود از انتقال این نمایشگاه به تهران و سایر نقاط کشور برای نمایش آثار خبر داد.
وی همچنین قبل از سخنرانی از بخش نمایشگاهی و غرفه‌های صنایع‌دستی و آثار نگارگری این جشنواره دیدن کرد.

در نمایشگاه بخش ملی بیش از۱۸۰ اثر نگارگری راه‌یافته به مرحله داوری سومین جشنواره ملی نگارگری به ‌نمایش درآمده است.
در این جشنواره 150 هنرمند داخلی و 80 هنرمند و محقق خارجی از 33 کشوراسلامی آخرین تجارب، دستاوردها و پژوهش های خود را در حوزه هنرهای اسلامی وصنایع دستی ارائه کردند.