تاریخ : جمعه 22 ارديبهشت 1396

میزبانی از هنرمندان در رویداد تبریز 2018

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مراسم اختتامیه سومین جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز گفت : امیدواریم در تبریز شهر گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ ، میزبان هنرمندان از کشورهای مختلف جهان باشیم...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، دکتر محمد علی کی نژاد در اختتامیه سومین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی (ارسیکا) خطاب به هنرمندان کشورهای مختلف حاضر در این مراسم گفت: از هنرمندانی که در سالن حاضر هستند می خواهم تا سلام و درود ما را به هم وطنان خود برسانند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: منتظر دیدار دوباره شما در تبریز 2018 و همچنین چهارمین جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز هستیم.