تاریخ : جمعه 22 ارديبهشت 1396

بیانیه سومین جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی

در پایان مراسم اختتامیه بیانیه نهایی سومین جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی قرائت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز بیانیه نهایی سومین جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی در پایان آئین اختتامیه توسط کریم میرزایی دبیر اجرایی جشنواره قرائت شد.
در این بیانیه شرکت کنندگان ضمن تشکر از «مرکز تحقیقات تاریخ ، هنر و فرهنگ اسلامی» و «دانشگاه هنر اسلامی تبریز» به خاطر سازماندهی این جشنواره و خرسندی از روند توسعه صنایع دستی آرزوی جهانی مملو از صلح و برادری نموده و خواستار برگزاری دوسالانه این جشنواره به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز شدند .
شرکت کنندگان ضمن تقدیر از انتخاب تبریز بعنوان شهر گردشگری جهان اسلام در سال  2018 از برگزار کنندگان درخواست کردند تا جشنواره چهارم به زنان هنرمند جهان اسلام تعلق یابد.
همچنین با توجه به غنای میراث فرهنگی و معنوی تبریز و وجود مقبره نگارگر بی بدیل تاریخ هنر اسلامی ، کمال الدین بهزاد در این شهر شرکت کنندگان خواستار تصویب نهایی شهر تبریز به عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام شدند .