تاریخ : پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396

نشست مدیران دفاتر فنی دانشگاه ها ، موسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری شمالغرب کشور

هشتمین نشست مدیران و کارشناسان دفاتر فنی دانشگاه ها ، موسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری شمالغرب کشوربه میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنراسلامی ، دکتر احد نژاد ابراهیمی هدف از این نشست را هم اندیشی و تبادل تجربیات و آشنایی اعضای گروه با پروژه های فنی همدیگر خواند.
مدیر دفتر فنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن بیان موقعیت و ساختار محیطی این دانشگاه از سرمایه گذاری برای مرمت و استفاده از خانه های قدیمی تبریز بعنوان دانشکده معماری و شهرسازی و کارخانه چرم سازی خسروی بعنوان پردیس دانشگاه و دانشکده های مستقر شده در آن پرداخت و وضعیت قبلی و فعلی آن ها را به کمک تصویر با هم مقایسه نمود.
در ادامه در خصوص «مدیریت هزینه و زمان در طرح های عمرانی» ، «نحوه رسیدگی به تاخیرات در دانشگاه ها»، «اجرای گام به گام پروژه های عمرانی» توسط آقایان دکتر اسماعیلی و مهندس الیاسیان و مهندس ثانی مطالبی بصورت کارگاه آموزشی ارائه شد.
یادآور می شود بحث و بررسی مشکلات دفاتر فنی دانشگاه ها و بازدید از محوطه و طرح های عمرانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از دیگر برنامه این نشست یک روزه بود.