تاریخ : جمعه 29 ارديبهشت 1396

بازدید رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز از نمایشگاه تابلوهای نقاشی دانشجویان

دکتر محمدعلی کی نژاد در بازدید از نمایشگاه تابلوهای «بهاره اکبری» ، «شهرام نوبخت» و «آرمین ولیه» بر حمایت همه جانبه از آثار دانشجویان هنرمند تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنراسلامی تبریزدر این بازدید که با حضور معاون آموزشی و پژوهشی ، اساتید و کارشناسان دانشگاه همراه بود ، سه دانشجوی هنرمند نسبت به ارائه گزارشی از نمایشگاه و معرفی آثار خود پرداختند.

دکتر محمد علی کی نژاد آماده کردن دانشجویان برای ورود به زندگی علمی و هنری آینده را رسالت دانشگاه هنر اسلامی تبریز دانست و تصریح کرد: «تمام دانشجویانی که امروز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند باید در آینده به عنوان یک تحصیلکرده و هنرمند مفید در جامعه حضور پیدا کنند».
وی افزود: «برای رسیدن به این هدف باید خلاقیت‌ها و استعدادهای دانشجویان را پرورش دهیم و زمینه‌ساز این مهم برای خلق ظرافت و زیبایی شوبم».
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی ضمن ستودن ظرفیت های هنری دانشجویان از حضور ایشان در نمایشگاه آثار 25 هنرمند نقاش ترکیه جهت نشان دادن پتانسل دانشجویان دانشگاه با ارائه آثار یا بصورت ورکشاپ خبر داد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز بر سوق دادن آثار تجسمی دانشجویان به سمت هنرهای اسلامی و معنا دار و حمایت و سرمایه گذاری این آثار تاکید کرد.