تاریخ : پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396

درخشش سه تن از دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بخش دانشجویی دومین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از کسب مقام توسط سه تن از دانشجویان رشته هنرهای اسلامی در بخش دانشجویی دومین جشنواره بین المللی امام رضا خبر داد ...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، دکتر سید علی فارغ با اشاره به برگزاری دومین  جشنواره دانشجویی بین المللی امام رضا  اظهار کرد: دانشجویان «فرشته ساعدی» با کسب رتبه نخست در بخش هنرهای سنتی و کاربردی(چوب) و احراز مقام شایسته تقدیر در بخش مطالعات هنر ، «مریم مردانی» با کسب رتبه نخست در بخش هنرهای سنتی و کاربردی (سفال) و «میلاد رفیعی» با کسب رتبه دوم هنرهای سنتی و کاربردی(تذهیب) ، در این جشنواره خوش درخشیدند.
وی ایجاد فضای رقابت علمی، پژوهشی و فرهنگی را از جمله اهداف جشنواره بین المللی امام رضا (ع) دانست و بیان کرد: برگزاری این چنین برنامه‌های علمی و آموزشی نقش مهمی در ارتقای سطح کمی و کیفی دانشجویان ایفا می‌کند.
فارغ این موفقیت را به ایشان و تمامی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز تبریک گفت .