تاریخ : پنجشنبه 11 خرداد 1396

با برتری دو تیم از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در استان آذربایجانشرقی پایان یافت -

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از کسب مقام های اول و دوم مرحله استانی ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در آذربایجانشرقی توسط دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز «سید علی فارغ»  با بیان خبر فوق ، هدف از این مسابقات را تعمیق فرهنگ گفتگو در بین دانشجویان خواند و افزود : این مسابقات می‌تواند به ظرفیت‌سازی برای گوش سپاری و تحمل نظرات مخالف در میان دانشجویان و سپس در زندگی و جامعه کمک کند.
وی در ادامه با بیان اینکه تیم‌های شرکت کننده از دانشگاه هنر اسلامی تبریز توانستند توقعات هیات داوران را به خوبی برآورده کنند تصریح کرد:  این مناظره ها مقدمه‌ای برای بسط کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه ها محسوب می‌شود و شرکت در آن علاوه بر مشارکت در مسائل سیاسی و اجتماعی به ارتباط جمعی دانشجویان یاری می رساند.
«فارغ» ضمن تبریک کسب این مقام به تمامی دانشجویان فرهیخته دانشگاه و بخصوص دانشجویان منتخب و اعضای تیم های برنده مناظره، برای ایشان در مراحل بعدی آرزوی موفقیت کرد.
یادآور می شود مسابقات ملی مناظره هرساله در مراحل دانشگاهی، استانی، منطقه‌ای و کشوری اجرا می‌شود که ششمین دوره آن در سال 1396 برگزار می شود و بر این اساس دو تیم دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مهر ماه به مرحله منطقه ای اعزام خواهند شد.