تاریخ : جمعه 2 تير 1396

فریاد استکبارستیزی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در روز جهانی قدس -

همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه هنراسلامی تبریز دوشادوش ملت قهرمان و حماسه آفرین ایران اسلامی فریاد استکبار ستیزی سر دادند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی دکتر محمد علی کی نژاد قبل از شروع مراسم راهپیمایی گفت : در لبیک به فرمان تاریخی امام راحل (ره) مبنی بر نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان بنام روز جهانی قدس وظیفه شرعی همه مسلمانان حضور در این راهپیمایی باشکوه است .

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود : ما همگام با آحاد مردم شریف و روزه دار، یکبار دیگر فریاد عدالت خواهی خود را برای احقاق حقوق مظلومان فلسطین و حمایت قاطع از جبهه مقاومت و دیگر مردم تحت ستم منطقه سر می دهیم و به جهانیان اعلام می کنیم که همچنان پایبند ارزش های انقلاب اسلامی بوده و هستیم.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی افزود : حضور خیل عظیم مردم روزه دار در راهپیمایی باشکوه امروز این پیام را به دشمنان قسم خورده این مرز و بوم دارد که ملت ایران در سایه رهبری حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) همواره بیدار است و به تحرکات کودکانه مزدوران و زورگویان جهانی پاسخ دندان شکنی خواهد داد .