تاریخ : پنجشنبه 8 تير 1396

نمایشگاه قرآن و عترت در نوع خود فاخر و کم نظیر بود

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی از بازدید حدود 800 هزار نفر از نمایشگاه قرآن و عترت ماه رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، محمد محمدپور در مراسم اختتامیه نمایشگاه قرآنی ماه مبارک رمضان که به همت دانشگاه هنر اسلامی تبریز و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی بمدت یکماه در محل این دانشگاه  برگزار شد ، این نمایشگاه را در نوع خود فاخر و کم‌نظیر خواند.
وی ادامه داد: در طول سال ۹۶ برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه قرآن و عترت توسط معاونت قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برنامه‌ریزی شده که تا پایان سال و با کمک فعالان و اساتید این حوزه برگزار خواهد شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اعلام کرد: سهم استان از حافظین قرآن در کل کشور مسئله‌ای است که در کانون توجه قرار داده‌ایم و امیدواریم به نتیجه مطلوب برسیم.
وی خاطرنشان کرد: همه‌ساله نمایشگاه قرآنی در کنار نمایشگاه کتاب که چیزی حدود ۸۰۰هزار بازدیده کننده دارد، برگزار می‌شد که امسال با کمک بخش خصوصی این نمایشگاه برای اولین‌بار به طور مجزا برگزار شد.
محمدپور در پایان تصریح کرد: خصوصی‌سازی چنین برنامه‌هایی از اولویت‌های ماست و راغب هستیم برگزاری آن‌ها را بخش‌های خصوصی بر عهده بگیرند.