تاریخ : پنجشنبه 8 تير 1396

لزوم افزایش سهم آذربایجان شرقی از حافظان قرآن کشور

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر ضرورت بالا بودن سهم استان از ۱۰ میلیون حافظ در کل کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، حجت‌الاسلام دکترسید محمدعلی آل‌هاشم در مراسم اختتامیه نمایشگاه قرآنی پس از بازدید از نمایشگاه و رونمایی از صفحه اول فرش جدید قرآنی دستباف با خط استاد نیریزی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار داشت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری ما باید در کشور ۱۰میلیون حافظ قرآن داشته باشیم.
وی افزود: اما مهم آن است که ببینیم از این رقمی که گفته شده، استان ما چقدر سهیم خواهد بود.
امام جمعه تبریز اعلام کرد: با پتانسیل‌های فرهنگی، هنری و قرآنی که تبریز دارد می‌توان حدس زد که سهم استان در حافظان قران زیاد باشد اما همین نیز نیازمند همت و تلاش نخبگان قرآنی و نیز مسئولین مربوطه است.
وی با بی‌نظیر شمردن مجموعه نمایشگاه قرآنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز تشریح کرد: از تمام هنرمندان و مسئولان دانشگاه که برای برپایی این نمایشگاه زحمت‌های فراوانی را متحمل شده‌اند سپاسگزارم.