تاریخ : پنجشنبه 22 تير 1396

افتخار آفرینی تیم های دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مسابقات ورزشی شمالغرب کشور

تیم های ورزشی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مسابقات ورزشی قهرمانی دانشگاه های منطقه شمالغرب کشور افتخار آفریدند...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز دکتر مهدی فراموشی سرپرست تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اعلام این خبر گفت : تیم ورزشی این دانشگاه در مسابقات تیراندازی با تفنگ موفق به کسب مقام سوم شد .
وی افزود: کسب مدال نقره در انفرادی مسابقات «دو ومیدانی» و «پرتاب دیسک» و مدال برنز در انفرادی مسابقات «وزنه برداری» و «پرتاب نیزه» از افتخارات این دانشگاه می باشد .
فراموشی تصریح کرد : علاوه بر آن کسب مقام سوم در «دو 110 متر با مانع» و کسب مدال نقره در مسابقات تکواندو دختران از دیگر مقام های کسب شده در این مسابقات می باشد.