تاریخ : يکشنبه 29 مرداد 1396

تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 دانشگاه هنر اسلامی تبریز اعلام شد

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز  «مهدی محمدزاده»  معاون آموزشی و پژوهشی این دانشگاه  در گفتگو با خبرنگاران، از تائید تقویم آموزشی این دانشگاه در نیمسال اول سالتحصیلی 97-96 توسط شورای آموزشی خبر داد.
وی اظهار داشت: انتخاب واحد نیم سال اول سال تحصیلی 97-96 از ۱۹ شهریورماه به مدت 4 روز و شروع کلاس ها از 25 شهریور 96 تا 14 دی ماه خواهد بود.
وی تصریح کرد:  از 18 لغایت 28 دی ماه برای امتحانات این نیمسال در نظر گرفته شده و آخرین تاریخ تحویل پروژه های عملی 5 بهمن سال 96 می باشد .
معاون آموزشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود : تعداد هفته‌های درسی در هر نیمسال تحصیلی به مدت ۱6 هفته برنامه‌ریزی شده است.
محمدزاده یادآور شد: حذف و اضافه نیمه اول سال تحصیلی 97-96 در کلیه دانشکده ها و رشته ها ، از 25 لغایت 30 شهریور و آخرین مهلت حذف تکدرس نیز 2 آذر ماه در نظر گرفته شده است .