تاریخ : سه شنبه 14 شهريور 1396

برگزاری مسابقات ورزشی والیبال کارکنان دولت استان آذربایجانشرقی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مدیر تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از شروع برگزاری یک دوره مسابقات ورزشی والیبال کارکنان سازمان ها و ادارات کل استان آذربایجانشرقی بمناسبت هفته دولت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، مهدی فراموشی با بیان این مطلب افزود: مسابقات والیبال با شرکت تیم های متشکل از کارکنان سازمان ها و ادارات کل استان آذربایجانشرقی از 14 لغایت 20 شهریور در محل این دانشگاه برگزار خواهد شد .
وی افزود : تا کنون حضور تیم های آموزش و پرورش آذربایجانشرقی،  پتروشیمی،  سازمان ورزش و جوانان آذربایجانشرقی،  بانک ملی،  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ،  صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این مسابقات قطعی شده است.
فراموشی ضمن تقدیر از شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات ورزشی ، به نقش موثر ورزش در نشاط و شادابی کارکنان اشاره و اظهار کرد: هدف از برگزاری این مسابقات ضمن بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، تقویت روحیه خودباوری و نشاط، افزایش کارآیی، توانمندی و بالابردن راندمان کاری کارکنان دولت است.