تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1396

موفقیت دانشکده هنر های کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

نشریه پژوهه باستان سنجی موفق به کسب درجه علمی ـ پژوهشی از شماره دوم نشریه (پاییز و زمستان 1394)  به بعد گردید...
نشریه پژوهه باستان سنجی موفق به کسب درجه علمی ـ پژوهشی از شماره دوم نشریه (پاییز و زمستان 1394)  به بعد گردید.
 این نشریه به صاحب امتیازی: دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ با مدیر مسئولی : دکتر مسعود باقرزاده کثیری و سردبیری: دکتر کمال‌الدین نیکنامی  پیرو جلسه تاریخ 1396/05/18 و پیرو ابلاغیه به شماره 3/18/183951  مورخ  13/08/ 1396 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به کسب درجه علمی ـ پژوهشی از شماره دوم نشریه (پاییز و زمستان 1394)  به بعد گردید.
پژوهه باستان سنجی نخستین نشریه در زمینه مطالعات باستان سنجی  در زبان فارسی است.
این دوفصلنامه ­ای علمی-پژوهشی متعلق به دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است که در سال ۱۳۹۳ آغاز به کار نمود و شماره­ ی نخست آن در بهار و تابستان ۱۳۹۴ منتشر گردید. از جمله اهداف نشریه ارتقای سطح دانش و پژوهش با انتشار مقالات علمی –پژوهشی و مقالات علمی مروری ناب    ( نقد کتاب و گزارش های فنی) مربوط به باستان‌سنجی، مرمت آثار تاریخی و ارائه نتایج تحقیقات نظری و عملی پژوهشگران و مراکز علمی به همراه  ایجاد بستر و زمینه‌ای مناسب برای ارتباط علمی و تبادل افکار میان پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و دانشجویان بوده است.