تاریخ : يکشنبه 29 بهمن 1396

درخشش دانشجویان دانشکده چندرسانه ای در سومین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای – دانشگاه اصفهان

دانشجویان دانشکده چندرسانه¬ ای با ارایه مقالات متعدد در سومین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای، با کسب عناوین مقاله برتر در سه حوزه مختلف و نیز عنوان پایان نامه برتر خوش درخشیدند. بر اساس این گزارش مقالات خانمها پریسا علیخانی، هیلا هومند، پریسا عبدالهی، شیوا ترک زبان و آقای بهمن اسحقی به انتخاب داوران عنوان مقالات برتر در حوزه های مختلف را کسب نمودند.
همچنین پایان نامه خانم پریسا عبدالهی در قسمت پایان نامه های کارشناسی به انتخاب داوران کنفرانس موفق به کسب عنوان پایان نامه برتر شد.
روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخارات ارزشمند را به دانشجویان و اساتید گرامی خصوصا دانشکده چندرسانه ای تبریک عرض مینماید.