تاریخ : پنجشنبه 24 اسفند 1396

ابقا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز در ستاد استهلال استان

طی حکمی از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سید جلال موسوی شربیانی به سمت مسول ستاد استهلال استان ابقا گردید
طی حکمی از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز،  حجت الاسلام والمسلمین  سید جلال موسوی شربیانی به سمت مسول ستاد استهلال استان انتصاب گردید.
متن حکم به این شرح می باشد ؛

برادر ارجمند
جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای سید جلال شربیانی

نظر به تعهد و شایستگی و تجربیات ارزشمند حضرت عالی به موجب این حکم شما را به عنوان نماینده اینجانب در ستاد استهلال استان آذربایجان شرقی منصوب می نمایم.
 با آرزوی توفیقات روز افزون ، سربلندی حضرتعالی را در سایه سار توجهات حضرت ولی عصر (عج ) و در پرتو هدایت های مقام معظم رهبری  حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی ) از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
سید محمد علی آل هاشم
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز
24 اسفند 96

روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز ضمن عرض تبریک به حجت الاسلام و المسلمین آقای سید جلال شربیانی، آرزوی موفقیت برای ایشان را دارد.