تاریخ : دوشنبه 21 خرداد 1397

حضور ریاست دانشگاه در نمایشگاه آثار خوشنویسی اساتید و هنرمندان تبریز

با همکاری مشترک انجمن خوشنویسان تبریز و بسیج هنرمندان آذربایجان شرقی نمایشگاه خوشنویسی «و ان یکاد» در تبریز گشایش یافت.
نمایشگاه و فروش آثار خوشنویسی اساتید و هنرمندان تبریز با عنوان «و ان یکاد» در مجتمع فرهنگی هنری 29بهمن تبریز در تاریخ 19 خرداد 97 با حضور ریاست دانشگاه هنر اسلامی تبریز و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی جناب آقای دکتر محمد علی کی نژاد و مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی جناب آقای محمد محمدپور گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، «و ان یکاد» عنوان نمایشگاه هنری است که در آن آثار خوشنویسی اساتید و هنرمندان تبریز برای نمایش و فروش عرضه شده است. به گفته آقای یونس نصیری استاد مدعو دانشگاه هنر اسلامی تبریز و رئیس انجمن خوشنویسان تبریز این رویداد هنری به همت انجمن خوشنویسان تبریز و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان بسیج هنرمندان و موسسه بین المللی الف و تبریز ٢٠١٨ برگزار شده است.
میزبانی این نمایشگاه توسط نگارخانه استاد مقبلی واقع در مجتمع فرهنگی و هنری ٢٩ بهمن تبریز  تا 24 خرداد می باشد که پذیرای علاقه مندان این حوزه هنری خواهد بود. علاقه مندان و هنر دوستان جهت بازدیداز این نمایشگاه می توانند  از ساعت ١١ الی ١٩  مراجعه کنند.