تاریخ : يکشنبه 11 شهريور 1397

نمایشگاه انفرادی استاد مدعو دانشگاه هنر اسلامی تبریز

محمد مهدی انوشفر استاد مدعو دانشگاه هنر اسلامی تبریز نمایشگاه انفرادی برگزار کرد
انجمن هنرمندان سفالگر با همکاری مرکز هنرهای تجسمی هفته ی پیشکسوتان را با مروری بر آثار "محمد مهدی انوشفر " در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد کرد. محمد مهدی انوشفر سفالگر معاصر ایران و از اساتید سفال دانشکده هنرهای صناعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. ایشان بعد از پایان تحصیلات در رشتۀ مجسمه‌سازی، دربارۀ آجرهای لعاب‌دار دوران ساسانی، سفال نیشابور، کاشی‌های سلجوقی، لعاب زرین فام، ساخت خرمهره و خمیر سنگ پژوهش‌هایی انجام داده اند. در سال 1363 به همراه زنده یاد عربعلی شروه کتابی تحت عنوان "لعاب کاشی سفال" نوشتند. استاد انوشفر تاکنون ده ها نمایشگاه  انفرادی و گروهی در ایران، انگلیس، آلمان، ایتالیا، یونان و اردن برگزار کرده است. بینال یکم تا هفتم سرامیک معاصر ایران به سرپرستی ایشان برگزار شد. در ۱۳۷۴ برندۀ جایزۀ اول نمایشگاه دوسالانۀ مجسمه‌سازی ایران شد. گواهینامه نخبگان ملی ایران را در کارنامه خود دارد و در سال 1383 نشان درجه یک هنری را دریافت کرده است.

نمایشگاه مروری بر آثار محمد مهدی انوشفر از 9 تا 20 شهریور 97 در نگارخانه زمستان خانه هنرمندان ایران برپاست و علاقمندان می‌توانند همه روزه (به جز شنبه ها) از ساعت 14 تا 21 از این آثار دیدن نمایند. روز افتتاحیه جمعه 9 شهریور ساعت 17 خواهد بود. نشانی: خانه هنرمندان، خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، ضلع جنوبی باغ هنر.

پژوهشکده هنرهای سنتی تهران نیز همزمان با نمایشگاه خانه هنرمندان از 10 تا 20 شهریور 1397 میزبانی این نمایشگاه را بر عهده خواهد داشت. نمایشگاه  همه روزه به جز (پنجشنبه و جمعه) از ساعت 9 تا 15 در پژوهشکده هنرهای سنتی تهران دایر است.