تاریخ : چهارشنبه 21 شهريور 1397

موفقیت دانشجویان هنر اسلامی تبریز در در مرحله سراسری سي وسومین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم؛ سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های کشور، روز شنبه هفدهم شهریورماه در دانشگاه زنجان برگزار شد.
در روز اول این جشنواره حدود ۴۵۰ دانشجو از دانشگاههای سراسر کشور در رشته های حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم، قرائت تحلیل، تحقیق و همچنین اذان، دعا و مناجات، مفاهیم نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و در دو دسته آقایان و بانوان در ۴ سالن غدیر، سهروردی، روزبه و شریعتی دانشگاه زنجان با هم به رقابت پرداختند.
همچنین همزمان با این جشنواره قرآنی، اولین نشست تخصصی کارشناسان دینی و مذهبی کارشناسان دانشگاه های سراسر کشور با حضور بیش از ۸۰ نفر از کارشناسان دانشگاه های سراسر کشور در سالن کاوه دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زنجان برگزار شد.
دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز موفق شدند در مرحله سراسری سي وسومین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان چهار مقام کشوری را از آن خود کنند
.
 حسین زارعی مقام دوم بخش نرم افزار
هاجر شفیع پور مقام دوم بخش تذهیب
سمیه زادامیری مقام سوم رشته تذهیب
لیلا صبری مقام اول در رشته نقاشی
روابط عمومی دانشگاه، این موفقیت را به تمامی دانشجویان تبریک عرض می نماید.
منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری