تاریخ : دوشنبه 26 شهريور 1397

موفقیت دانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و سومین المپیاد دانشجویی – 1397

دانشجویان دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه حائز رتبه اول /دوم و چهارم کشوری کشوری در مرحله نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی سال 1397 گردیدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور ، خانم کوثرالسادات معصومی زاده حائز رتبه اول ، خانم سمیه مرتضایی حائز رتبه دوم و آقای مهرداد عطاریانی حائز رتبه چهارم کشوری در مرحله نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی سال 1397 گردیدند.
گفتنی است : 15 نفر اول منتخبین مرحله نهایی المپیاد می توانند هر یک از دانشگاههای کشور را در رشته مربوط برای ادامه تحصیل به صورت بدون آزمون انتخاب کنند و سه نفر اول المپیاد به عضویت بنیاد ملی نخبگان نایل می شوند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت ارزنده را به این عزیزان و خانواده محترم شان تبریک عرض می نماید.

منبع خبر: المپیاد علمی دانشجویی کشور