تاریخ : شنبه 19 آبان 1397

کنگره بین المللی مطالعات بینارشته ای دانشگاه ایغدیر ترکیه

با سخنرانی دکتر محمدزاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز کنگره بین المللی مطالعات بینارشته ای دانشگاه ایغدیر ترکیه آغاز بکار کرد.
کنگره بین المللی مطالعات بینارشته ای دانشگاه ایغدیر ترکیه با سخنرانی دکتر محمدزاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در تاریخ 16 آبان ماه97 آغاز بکار کرد. دکتر محمدزاده بعنوان سخنران افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از همکاریهای علمی بین دانشگاههای ایران و ترکیه، با تاکید بر سرمایه های فرهنگی و دینی مشترک در این منطقه حساس، به تداوم  دوستی، صلح، صمیمیت و برادری در طول چند قرن گذشته بین دو کشور، اشاره کردند. که "در راستای حفظ فضای برادرانه بود که یکسال  پیش دست ریاست محترم دانشگاه ایغدیر را برای همکاریهای متقابل فشردیم و تفاهم نامه همکاری علمی مشترک را امضا کردیم. و امروز اگرچه امکان سفر هوایی از تبریز به اینجا نبود، اگرچه هوا سرد و بارانی بود، ولی نزدیکی دلهایمان و گرمی نگاههای شما من را تا اینجا کشاند تا ضمن عرض سلام دانشگاهیان تبریز برای برگزارکنندگان کنگره و برای تک تک شما اهالی علم و فرهنگ آرزوی توفیق کنم".
در این کنگره دو روزه که همزمان در پنج سالن مختلف برگزار میشود بیش از ۱۰۰ سخنران از ۷ کشور شرکت نموده اند.