تاریخ : شنبه 19 آبان 1397

حضور رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز و معاون آموزشی و پژوهشی در دانشگاه های کشور ترکیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمحمد علی کی نژاد و دکتر مهدی محمدزاده بعد از بازدید از آتلیه های مختلف هنری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه آتاتورک ارزروم، با اعضای هیات این دانشکده به دیدار و گفتگو پرداختند.
رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز که پیرو دعوت رسمی رییس دانشگاه ارزروم ترکیه، به همراه معاون آموزشی و پژوهشی خود جهت توسعه روابط علمی بین المللی دو دانشگاه به کشور ترکیه در تاریخ 17 آبان ماه 97 جهت بازدید از دانشگاه های این کشور (دانشگاه ایغدیر و آتا تورک ارزروم ) سفر کردند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمحمد علی کی نژاد و  دکتر مهدی محمدزاده بعد از بازدید از آتلیه های مختلف هنری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه آتاتورک ارزروم، با اعضای هیات این دانشکده به دیدار و گفتگو پرداختند. همچنین بعد از این دیدار صمیمی، مذاکرات دو جانبه با رییس دانشگاه ایغدیر ترکیه دکتر حقی الما در خصوص تبیین نکات مشترک همکاری، نیز صورت گرفت.